Jag är en SEO-konsult som också är duktig på att producera content med hög kvalité.

 

 

Jag är en SEO-konsult som är duktig på att producera content med hög kvalité.

 

63%

 av all shopping börjar online, även om köpet sker i butik.

3 av 4

klickar sig INTE vidare från Googles förstasida.

32%

genomsnittlig klickfrekvens på Google rankning #1.

9 X

konvertering via SEO vs traditionell marknadsföring.

 

 

Hur mycket affärer förlorar ni på att inte ranka bättre på Google?

 

 

”Det är rätt enkelt. Ni måste jobba systematiskt med SEO för att ha en chans. Gör ni det är det den som producerar bäst innehåll och publicerar det på rätt sätt som vinner. Svårare är det inte”.

 

Andi Crestodina, Orbit Media Studios, Content Marketing World-mässan 2021

 

 

Mattias Brännholm, Chief Storytelling Officer, Kommunikationskonsult, Marknadsföringskonsult, Filmare, Affärsutvecklare, Mediatränare

Därför väljer du Mattias

 • Kombinationen av den långa erfarenheten att producera innehåll med hög kvalité och kunskapen om SEO ger en effektiv helhet.
 • Älskar att nörda ner sig, analysera och lösa problem.
 • Som f.d affärsutvecklare på Svenska Spel och Onside samt Sverigechef på Twentyfourseven vet Mattias hur det är att jobba i alla typer av organisationer.
 • Enda i Sverige certifierad i storybranding.

Mattias Brännholm – SEO specialist med lång erfarenhet att producera bra innehåll.

Mattias Brännholm jobbar idag med sökmotoroptimering (SEO) efter en lång karriär som innehållsproducent på framför allt SVT. 

Utöver att jobba som SEO konsult är Mattias den enda i Sverige certifierad i att formulera budskap, bygga varumärke och driva marknadsföring och sälj med kraften i storytelling.

Tillsammans blir alltihop en bra helhet för att hjälpa företag driva digitala affärer.

 

SEO expert

Mattias Brännholm jobbar idag med sökmotoroptimering (SEO) efter en lång karriär som innehållsproducent på framför allt SVT. SEO och innehåll är hörnstenarna för alla som vill ranka bättre på Google.

 

 

 • affärsutvecklare på Svenska Spel och Onside samt Sverigechef på Twentyfourseven.
 •  civilekonom från Stockholms Universitet.
 •  enda i Sverige certifierad i storybranding.
 • över 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.

 

SEO-specialist

Mattias Brännholm

 

Mattias Brännholm jobbar idag med sökmotoroptimering (SEO) efter en lång karriär som innehållsproducent på framför allt SVT. Tillsammans är det hörnstenarna för att ranka bra på Google.

 

 

 • Kombinationen av den långa erfarenheten att producera innehåll med hög kvalité och kunskapen om SEO ger en effektiv helhet.
 • Älskar att nörda ner sig, analysera och lösa problem.
 • Som f.d affärsutvecklare på Svenska Spel och Onside samt Sverigechef på Twentyfourseven vet Mattias hur det är att jobba i alla typer av organisationer.
 • Enda i Sverige certifierad i storybranding.

Så funkar SEO (Sökmotoroptimering) 

Googles affärsidé med sök är att matcha det någon söker efter med vad Google bedömer är det bästa och mest relevanta svaret. Google använder en hemlig algoritm med över 200 beståndsdelar för att göra matchningarna. SEO är att optimera sajten och sidorna mot den här algoritmen.

Förenklat består processen av tre delar: 1) Teknik, 2) Innehåll och 3) Länkar från andra (=auktoritet),

 

 
Steg 1: Sökordsanalys.

Vad letar kunderna efter?

Vilka är dina potentiella kunder? Vilka problem har dom som era tjänster och produkter löser? Vad kan de tänkas söka efter på Google för att lösa sin bekymmer? Och hur tuff är konkurrensen om dessa sökord?

Resultatet blir en handlingsplan med sökord och söksträngar för att skapa sidor, fylla dessa med det bästa innehållet och optimera sidorna för dessa sökord.

 
Steg 2: Skapa bra innehåll.

Skapa innehåll – för kunderna.

Sökordanalysen i steg 1 ger samma svar om den stora, dyra byrån i city gör det eller konsulten i förorten. Det är en fråga om att analysera data.

Kärnverksamheten i digital marknadsföring är att producera innehåll. Det är här den avgörande skillnaden i din Google-rankningen uppstår. Hur bra och engagerande innehållet är.

Ett tydligt budskap är grunden för det. Som Sveriges enda Storybrand Certified Guide vet jag har du ska formulera budskap som skapar engagemang och står ut från konkurrenterna.

 

 

 
Steg 3: On page – analys

Hur ser Google sajten?

Hur är sajten strukturerad? Och hur väl ser du och förstår Google innehållet på sajten? Bra innehåll är skrivet för såväl det mänskliga ögat som Googles ögon.

On page-SEO är arbetet med över 30 olika rankingfaktorer för att få Google att se innehållet på bästa sätt och i förlängningen ranka sajten bättre.

 

 
Steg 4: Teknisk analys. 

Hur bra fungerar sajten?

En annan viktig sak som Google tittar på är hur sajten fungerar tekniskt. Och framför allt, hur snabbt den laddar. Att den som söker svar via Google inte ska behöva vänta på att få svar. Den tekniska analysen är en stor del av systematiskt SEO-arbete. 

 
Steg 5: Baklänkar.

Vad tycker andra om er sajt?

SEO är egentligen en popularitetstävling. Det viktigaste i Google-rakningen är också det svåraste att åstadkomma, nämligen länkar från andra. Det är en signal till Google att det du skriver är så relevant att andra rekommenderar det. 

Vad får någon att frivilligt länka till din sida? Bra innehåll. 

Det går också att jobba med en tydlig länkstrategi för att förbättra rankingen.

 
Steg 6: Rapportering & Utvärdering

Analysera, utvärdera –  gör om

Google gör smärre justeringar i algoritmen ungefär två gånger i veckan. Dels för att utveckla den, men säkert också för att ingen ska kunna ranka i topp hela tiden utan att jobba för det.

Att med mätverktyg följa med och analysera – och inte minst: rapportera regelbundet till kund – är en viktig del av SEO.

 

 

Så hjälper jag dig med SEO

Det är alltid kundens behov som styr. Aldrig är det mer sant än med SEO och att ranka väl på Google. I och med att det är så många olika saker som påverkar din ranking är det egentligen en fråga om hur mycket pengar du vill investera för att nå resultat så snart som möjligt. Nedan paket är förslag på upplägg. När vi gått igenom era behov, nuläge, budget och mål är det möjligt att sätta upp en anpassad plan för er.

 

INNEHÅLL / MÅNAD

 

SEO
Vi och vår sajt
Synas i Sociala medier
Utmana konkurrenter
Be the rock star – led din bransch

Sökordsanalys

On page + teknisk SEO (tim)

Option: Google Ads

Option: Lokal SEO

Ranking av sajt och sökord

SEO-analys av konkurrenter

Bygga baklänkar

 

 

CONTENT (Innehåll)

✔️

8

✔️

✔️

24/7 Support:

Teams:

✔️

16

Teams: ✔️

✔️

24/7 Support:

✔️

16

Teams: ✔️

✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

✔️

16

Teams: ✔️

✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

✔️

SEO-optimerad längre artikel

Inlägg i sociala medier

SEO-optimerat reportage 

Analys av konkurrenterna

 

 

SOCIALA MEDIER

Chatbots: 1

24/7 Support:

Chatbots: 2

2

4

4

1

✔️

6

8

2

✔️

Integration av sociala medier

Facebook Ads & Retargeting

Marknads & Konkurrensanalys

Influencer analys

ca 10 h / mån

Boka här

✔️

✔️

ca 35 h / mån

Boka här

✔️

✔️

✔️

ca 60 h / mån

Boka här

✔️

24/7 Support: ✔️

Teams: ✔️

✔️

ca 100 h / mån

Boka här

FAQ

Frågor om SEO, content och varför det är viktigt.

Statistik visar att 63% av alla nya affärer, även om det sker i en fysisk butik börjar med en Google-sökning. Tre av fyra som går inte förbi första söksidan och 32% väljer resultatet som rankar #1 i det organiska resultatet. Det betyder att den som rankar #1 får besök av 20% av hela marknaden när det funderar på att handla.

Sökmotorer är här för att stanna. Det mänskliga beteendet att söka svar på Internet kommer inte ändras över överskådlig tid. Därför bör systematiskt arbete med SEO idag vara en lika given del i ett företags verksamhet som bokföring är.

Min styrka är min omfattande bakgrund i att producera bra innehåll. Adderar man kunskapen runt strukturerat SEO-arbete kommer man väldigt långt när det gäller att ranka högt på Google. Tillsammans blir det såväl en tids- som kostnadseffektiv lösning.

Det gäller att ha rimlig förväntningar på SEO. I synnerhet inledningsvis. SEO är inte en sprint. Det är inte ens ett maraton. Det är ultralöpning. Det som är bra är att när du väl händer saker är dom ofta långvariga. Jobbar du bra med SEO och rankar bra på ett sökord är det svårt för konkurrenterna att flytta på dig.

Annonserar du på Google kan du se resultat bara efter några minuter. Samtidigt ska man komma ihåg att bara ungefär 15% av besökarna på Google klickar på annonserna. Organiskt resultat – det SEO handlar om – är starkt beroende av hur konkurrensutsatt marknaden är, hur bra er sajt är och hur mycket ni jobbar med SEO och innehåll. Det finns dock en stark korrelation mellan insats och utfall. Rent genrellt tar det tid – månader – att få resultat med SEO, men när resultaten väl kommer är effekten oftast långvarig och exponentiell.

Teknisk SEO är bland det mest osexiga som finns. Men det är fundamentalt viktigt för att ranka bra. Google är den största pedanten och den mest otålige du möter i livet. Teknisk SEO handlar om att möta Google i detta; att sidan ska fungera så bra som möjligt ur ett tekniskt perspektiv för att ranka bra. Genom att använda ett antal mätverktyg – jag jobbar regelbundet med sex stycken – går det få en bra blick över hur väl sajten fungerar – och vad som behöver göras för att optimera den.

Google rankar hur innehåll publiceras på cirka 30 olika sätt. När jag skriver och publicerar innehåll optimerar jag det för att det ska ranka så bra som möjligt på Google.

Absolut! Video är ett rankningmonster som Google gillar. Det driver mer trafik, skapar mer engagemang och skapar en större mix av innehåll på sajten. Allt detta ser Google. Dessutom är film bra digital marknadsföring i den större bilden.

En artikel skrivs på distans och bildsätts med genre- eller arkivbilder. Ett reportage är producerat med fotograf på plats. Unika bilder lär ge lite bättre rankning hos Google.

Jag jobbar med alla typer av företag med undantag för spel- och tobaksindustrin. Jag gör mest nytta för företag med långa säljtunnlar, alternativt när det är många frågor för kunden i samband med köpet. En hustillverkare är förmodligen en bättre kund än McDonalds. Och vice versa. 

I grunden är jag enmanskonsult. Men jag har ett nätverk av expertkunskaper omkring mig beroende på vad det är. Jag jobbar helst mer och nära med färre kunder än att försöka maximera uppdragen (och kanske som en risk göra ett sämre jobb).

 

Det tar tid för SEO att ge resultat. Jag ser därför helst uppdrag som löper på längre sikt. 6 månaders initialt avtal, sedan löpande med två månaders uppsägningstid är vad jag föredrar. Men det är så klart alltid kund som bestämmer.

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig!

Kontakta mig här

 

 

Så fungerar digital marknadsföring – gratis guide!

 

Behöver ni hjälp att ranka bättre på Google?

Kontakta mig här.

Det går utmärkt att ringa på 08-627 06 00.

Det enklaste är förmodligen att fylla i formuläret nedan. Jag återkommer så snart jag kan.

Hörs snart!

XXX

Producera innehåll

Att producera innehåll regelbundet är blodet som pumpar i din digitala marknadsföring och försäljning. Skapa ett sökmotorsoptimerat inlägg på rätt sätt i ditt artikelflöde som är anpassat efter dina kunders behov. Sprid inlägget i sociala medier och via nyhetsbrev. Gör det igen. Och igen. Och igen. Det är kärnan i content marketing.

Sökmotor

optimering

(SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är det systematiska och kontinuerliga arbetet för att ranka så högt som möjligt på Google. 

63%

Andelen köp, inklusive fysiska i affär, som börjar med en sökning på Google.

 

10 miljoner

Antalet Google-sökningar. Varje sekund. 8.5 miljarder per dag.

78%

av alla företag annonserar på sociala medier (!)

86%

av alla människor ignorerar digitala annonser.

Så funkar Sökmotoroptimering

Googles affärsidé med sök är att matcha det någon söker efter med vad Google bedömer är det bästa och mest relevanta svaret. Google använder en hemlig algoritm med över 200 beståndsdelar för att göra matchningarna. SEO är att optimera sajten och sidorna mot den här algoritmen.

Förenklat består processen av tre delar: 1) Teknik, 2) Innehåll och 3) Länkar från andra (=auktoritet),

 

 
Steg 1: Sökordsanalys.

Vad letar kunderna efter?

Vilka är dina potentiella kunder? Vilka problem har dom som era tjänster och produkter löser? Vad kan de tänkas söka efter på Google för att lösa sin bekymmer? Och hur tuff är konkurrensen om dessa sökord?

Resultatet blir en handlingsplan med sökord och söksträngar för att skapa sidor, fylla dessa med det bästa innehållet och optimera sidorna för dessa sökord.

 
Steg 2: Skapa bra innehåll.

Skapa innehåll – för kunderna.

Sökordanalysen i steg 1 ger samma svar om den stora, dyra byrån i city gör det eller konsulten i förorten. Det är en fråga om att analysera data.

Kärnverksamheten i digital marknadsföring är att producera innehåll. Det är här den avgörande skillnaden i din Google-rankningen uppstår. Hur bra och engagerande innehållet är.

Ett tydligt budskap är grunden för det. Som Sveriges enda Storybrand Certified Guide vet jag har du ska formulera budskap som skapar engagemang och står ut från konkurrenterna.

 

 

 
Steg 3: On page – analys

Hur ser Google sajten?

Hur är sajten strukturerad? Och hur väl ser du och förstår Google innehållet på sajten? Bra innehåll är skrivet för såväl det mänskliga ögat som Googles ögon.

On page-SEO är arbetet med över 30 olika rankingfaktorer för att få Google att se innehållet på bästa sätt och i förlängningen ranka sajten bättre.

 

 
Steg 4: Teknisk analys. 

Hur bra fungerar sajten?

En annan viktig sak som Google tittar på är hur sajten fungerar tekniskt. Och framför allt, hur snabbt den laddar. Att den som söker svar via Google inte ska behöva vänta på att få svar. Den tekniska analysen är också en del av den kontinuerliga analysen. Att säkerställa att allt fungerar så tekniskt bra som möjligt hela tiden.

 
Steg 5: Baklänkar.

Vad tycker andra om er sajt?

SEO är egentligen en popularitetstävling. Det absolut viktigaste i Google-rakningen är också det svåraste att åstadkomma, nämligen länkar från andra. Det är en signal till Google att det du skriver är så relevant att andra rekommenderar det. Baklänkar är högsta formen av auktoritet man kan få.

Vad får någon att frivilligt länka till din sida? Bra innehåll. 

Det går också att jobba med en tydlig länkstrategi för att förbättra rankingen.

 
Steg 6: Rapportering & Utvärdering

Analysera, utvärdera –  gör om

Google gör smärre justeringar i algoritmen ungefär två gånger i veckan. Dels för att utveckla den, men säkert också för att ingen ska kunna ranka i topp hela tiden utan att jobba för det.

Att med mätverktyg följa med och analysera – och inte minst: rapportera regelbundet till kund – är en viktig del av SEO.

 

Sökmotoroptimering – en metafor

Tänk dig SEO som ett hus. Det tekniska arbetet av SEO, alltså hur bra sajten fungerar, kan jämföras med hur välbyggt huset är. Att löpande producera innehåll är att möblera, leva och trivas i sitt hus. Baklänkar är människor som går förbi dit hus, tittar på det från gatan och säger: ”Oh, vilket mysigt hus och människor som bor där. Så där vill jag också bo”.

Läs mer om metaforen och SEO

Så hjälper

jag er som

marknadsförings

konsult

Så hjälper jag er med SEO

 

Mattias Brännholm, Chief Storytelling Officer, Kommunikationskonsult, Marknadsföringskonsult, Filmare, Affärsutvecklare, Mediatränare

Därför väljer du Mattias

 • Helhetskunskapen om affärsutveckling, kommunikation och marknadsföring.
 • Spetskompetensen inom storytelling och filmproduktion – och kunskapen om hur det driver affärer på ett unikt sätt.
 • Som f.d affärsutvecklare på Svenska Spel och Onside samt Sverigechef på Twentyfourseven vet Mattias hur det är att jobba i alla typer av organisationer.
 • Enda i Sverige certifierad i storybranding.

Mattias Brännholm – affärsutvecklare med digital marknadföring och sälj

Mattias Brännholm jobbar som konsult i gränslandet mellan affärsutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Han har tidigare jobbat som digital affärsutvecklare på Svenska Spel, Sverigechef på Twentyfourseven. Utvecklingschef på Onside. Marknadschef på Engcon. Egen företagare i över 15 år. Redaktör och arbetsledare på SVT sport i över 10 år.

Mattias är den ende i Sverige certifierad i att formulera budskap, bygga varumärke, samt driva marknadsföring och sälj med kraften i storytelling.

 

Affärsutvecklingskonsult

Mattias Brännholm jobbar som konsult i gränslandet mellan affärsutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Mattias har tidigare jobbat som digital affärsutvecklare på Svenska Spel. Sverigechef på Twentyfourseven. Utvecklingschef på Onside. Marknadschef på Engcon. Egen företagare i över 15 år.

Mattias kan titta på din verksamhet med nya ögon. 

 • affärsutvecklare på Svenska Spel och Onside samt Sverigechef på Twentyfourseven.
 •  civilekonom från Stockholms Universitet.
 •  enda i Sverige certifierad i storybranding.
 • över 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.

Affärsutvecklingskonsult

 

Mattias Brännholm jobbar som konsult i gränslandet mellan affärsutveckling, sälj, marknadsföring och kommunikation. Mattias har tidigare jobbat som digital affärsutvecklare på Svenska Spel. Sverigechef på Twentyfourseven. Utvecklingschef på Onside. Marknadschef på Engcon. Egen företagare i över 15 år.

Mattias kan titta på din verksamhet med nya ögon. 

 • f.d affärsutvecklare på Svenska Spel och Onside samt Sverigechef på Twentyfourseven.
 • civilekonom från Stockholms Universitet.
 • Enda i Sverige certifierad i storybranding.
 • över 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring.

Affärscaset för SEO

Skulle du investera 100 000 kronor om det över tid gav 300 000 kronor i nya affärer? Om det gav 500 000 kronor?

Hur mycket är en ny kund värd för er? Hur mycket lägger ni på att åka på mässor? På sponsring? På annan marknadsföring? Ofattbara 63% av alla nya köp, alltså inklusive de som sker fysiskt i en butik, börjar idag med en Google-sökning. Du vet (förhoppningsvis) potentialen i din marknad. Vad skulle det vara värt att vara den första kontakten med två av tre nya kunder i din bransch?

14% av besökarna klickar på sponsrade länkar på Google, alltså Google Ads. 86% gör det inte. Det säger två saker:

 1. Innan du byggt upp din organiska sökresultat finns det en direkt potential att annonsera på Google (14% av 63% är fortfarande nästan var tionde ny kund).
 2. Potentialen i den organiska trafiken är långsiktigt alltså tio gånger så stor som för Google Ads. Dessutom har bra innehåll som drar organisk trafik ofta en livslängd på många, många år.

Så med andra ord: lägger du 10.000 SEK på Google Ads borde du lägga 100.000 på SEO och att skapa bra innehåll. ROI på det senare borde långsiktigt vara betydligt större.

 

 

 

 

Så fungerar digital marknadsföring – gratis guide!

 

Digital marknadsföring är processen att driva rätt besökare till din sajt. På ytan kan det verka lätt. I verkligheten är det ett komplext ekosystem. Den här kostnadsfria e-boken målar upp grunderna i digital marknadsföring. Är du beslutsfattaren i en organisation bör du förstå dessa grunder för att ta kloka beslut.

Den tar inte många minuter att läsa  – men kan förändra era affärer till det bättre för alltid.

 

Behöver ni hjälp med SEO?

Kontakta mig här.

Det går utmärkt att ringa på 08-627 06 00.

Det enklaste är förmodligen att fylla i formuläret nedan. Jag återkommer så snart jag kan.

Hörs snart!

PRODUCERA INNEHÅLL

 

 

FILM

Film är självklart i dagens mediamix. Från korta grafiska explainers till dokumentärer.

 

FOTO

Det har aldrig varit lättare att ta bra bilder. Men ibland behövs det forttfarande riktiga foton.

 

COPY (SKRIVA)

Det är fortfarande det skriva ordet som säljer mest. Bra copy har aldrig varit viktigare.

PRODUCERA INNEHÅLL KAN ALLA GÖRA

Det krävs en viss kompetens för att göra en sökmotorsoptimering. Eller göra en segmentering för Facebooksannonsering. Eller koda en hemsida.

Däremot kan de flesta skriva en begriplig text. Och ta en skarp bild. Och filma med mobilen. De flesta av oss kan producera vårt eget innehåll.

 

 

UTMANINGEN ÄR ATT PRODUCERA INNEHÅLL SOM ÄR BRA

Det största problemet med att alla producera innehåll är att det finns så mycket dåligt innehåll. Det är samtidigt den största möjligheten. Det går att  stå ut med bra innehåll.

Det största felet som de flesta gör med content marketing är att det skapar innehåll som företag gillar. Istället för att skapa innehåll som kunderna vill konsumera och som Google tycker är bra och relevant.

Potentialen här är stor. Den som skapar bra innehåll ofta som uppskattas både av Google och konsumenterna kan över tid skaffa sig påtagliga digitala konkurrensfördelar.

DEN MODERNA MARKNADSAVDELNINGEN

En modern marknadsavdelning är en utmaning. Den måste dels fungera på traditionellt sätt (då de flesta gamla kanaler finns kvar). Samtidigt som den måste anpassa sig till dagens behov.

En organisation för content marketing påminner mycket om organisationen på en nyhetsredaktion. Det kräver också ett helt nytt tankesätt. Ett som går att känna igen för drivna journalister och redaktörer; att hela tiden tänka på flödet och behovet av innehåll.

 

”Vem skjuter utan att sikta? Vem orienterar utan karta? När det gäller marknadsföring är det häpnadsväckande många som gör det.

Nyckeln till digital framgång är insikten att du ska producera innehåll för dina potentiella kunder och vad de vill se. INTE vad företaget vill säga.

Det är fundamentalt för att lyckas med content marketing. Det är första steget i en lyckad content strategi”.

Mattias Brännholm, Brama Content & Marketing

KONTAKTA BRAMA FÖR HJÄLP MED EN CONTENT STRATEGI

SÅ SÄGER VÅRA KUNDER

”Mönstret är tydligt. När vi publicerat innehåll har trafiken i sociala medier och på hemsidan ökat med upp till 30%. Det har också resulterat i en tydlig ökning av  fler leads. Det är Brama som skött vår inbound marketing och redaktionella drift av hemsidan. Det finns en anledning att vi jobbat med dom sedan 2012. Brama vet vad dom håller på med.”

Harald Elisson

General manager, Black Mountain Golf Club

”Brama har varit väldigt flexibla i sitt arbetssätt för att kunna följa ett elitidrottande par under sina resor, träningar och husbyggande. Brama har stått för stora delar av manus & produktion och det har varit ett väldigt smidigt projekt att vara delaktig i.”

Anders Olsson

Marknadsansvarig, Eksjöhus

20 år sedan direktsändningarna från allsvenskan började

”Brama har den spetskompetens inom redaktionell kommunikation som vi behöver. Dessutom är dom inte en automatisk ja-sägare. Dom vet vad dom kan, säger vad dom tycker är bäst för oss, även om det inte alltid är vad vi vill höra. Det skapar förtroende. Att dom sedan är extremt bra på visuell storytelling gör inte situationen sämre.”

Nicolai Stein

Brand manager & Marknadschef, Galvin Green

”Brama har producerat flera filmer åt oss. Det märks så tydligt vilken erfarenhet och kompetens dom har när det gäller visuell storytelling. Vi har fått otroligt genomslag i sociala medier med filmerna. Vår omsättning har ökat 25% på två år. Jag ser ingen annan anledning än att det beror på vår satsning på digital marknadsföring”.

Reine Patriksson

Ägare och VD, Brygghuset Krog, Fiskebäcksil

KONTAKTA BRAMA FÖR ATT PRODUCERA INNEHÅLL

Det går utmärkt att ringa oss på 08-627 06 00.

Det enklaste är förmodligen att fylla i formuläret nedan. Det går raka vägen till vd Mattias Brännholms mail. Han återkommer skyndsamt till dig.

Hörs snart!


GRATIS GUIDE OM CONTENT MARKETING

 

Artiklar & Insikter

Om Filmproduktion. Content Marketing. Och hur allt hänger ihop.  

Nyheter

Nyhetsbrev: Brand storytelling, filmfiasko och tv-comeback

Nyhetsbrev: Brand storytelling, filmfiasko och tv-comeback. Om det, och mycket annat innehåller månadens nyhetsbrev.

Digital marknadsföring

Är SEO bra för affärerna? Ett räkneexempel.

Hur ska man räkna på om SEO är bra för affärerna? Så här kan vara ett sätt att

Film & Content

Film är bra för SEO

Film är bra för SEO. Faktum är: det är fantastiskt bra. Och inte bara för SEO. Det är

Affärsutveckling Digital marknadsföring

Möjligheterna med marknadsföring i lågkonjunktur

Marknadsföring är bland det första som företag drar ner på i en lågkonjunktur. Det är en strategisk miss.

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring statistik

Digital marknadsföringsstatistik för 2023. Vad är trenderna? Hur viktigt är SEO idag? Är det bara sociala medier som