Så skapar jag värde. Mattias Brännholm i New York.

Så skapar jag värde

Så skapar jag värde

Producera bra innehåll och digital kunskap är båda absolut nödvändigt för att lyckas med digital marknadsföring.

Jag skapar värde på olika sätt för mina kunder. Jag har en rätt omfattande erfarenhet att producera innehåll med hög kvalité. Samtidigt är jag intresserad och insatt i det digitala. Tillsammans skapar det många möjligheter.

Det inkluderar inte bara SEO/SEM och närvaro i sociala medier utan även att tydliggöra ditt budskap och bygga ett starkare varumärke, alternativt skapa en digital strategi, eller om du behöver en frilansande kommunikations- eller marknadschef.

Mattias Brännholm filmar när Henrik Stenson vinner Race to Dubai hösten 2013.

Film- och innehållsleverantör

Det lilla uppdraget: operativt

Enstaka eller löpande uppdrag att producera innehåll med hög kvalité (content production). Från att skriva texter och ta bilder. Till att producera filmer, reportage och dokumentärer.

Uppdraget kan också innefatta att publicera innehållet SEO-optimerat på er sajt.

Strategisk marknads- och kommunikationskonsult

Det mellanstora uppdraget: strategisk konsult eller projektledare

* Avgränsat uppdrag att utveckla en digital kommunikations och marknadsstrategi med fokus på att generera leads, konverteringar och skapa affärsnytta.

* Löpande uppdrag som strategiskt bollplan till företags/organisationens ledning inom digital kommunikation, budskapsformulering, marknadsföring och försäljning. Ett stöd till vd, marknadschef eller liknande som driver det operativa arbetet med befintlig organisation.

Fakta om content marketing
Digital strategi mattias brannholm sajt bild

Konsultande marknads- eller kommunikationschef

Det stora uppdraget: strategisk del av organisationen

Ett löpande uppdrag. En del av företags organisation i överenskommen omfattning.  Digital marknadschef/strateg/projektledare med uppgift att öka intäkterna/trafiken/antalet leads och ansvara för relationerna och kravställning till underleverantörerna.

Outsourscad digital marknads & kommunikationsavdelning

Det jättestora uppdraget: strategisk partner med hjälp av andra

Företaget har sitt fokus på affärsverksamheten. Det har inte tid, kraft eller möjlighet att driva marknadskommunikationen själv. Jag, tillsammans med mitt nätverk av konsultande specialister, tar ansvar för er digitala företagskommunikationen. Omfattningen avgörs av behov och budget.

Digital strategi mattias brannholm sajt bild

KUNDER

Hör av dig så pratar vi storytelling och digital närvaro

Hör av dig när du vill synas bättre digitalt. Det kan handla om storytelling, bygga varumärke eller din digitala närvaro. Enklaste sättet att komma i kontakt med mig är att fylla i formen nedan alternativt på kontaktsidan.

Du kan också ringa på 08-6270600. Det går raka vägen till min mobil.

Hörs!