FILMPRODUKTiON & REPORTAGE

a
Storytelling
a
Reklamfilm
a
Varumärkesbyggande filmer
s
Dokumentärer
8
BOLAGETS ÅLDER
74
INSPELNINGSORTER
134
ANTAL FILMER

FILMPRODUKTION & REPORTAGE

Jag producerar digital film;  från inslag och reportage till reklamfilm och dokumentärer. 

Alla har en historia att berätta. I det du kallar vardag hittar jag fantastiska stories. Historier som skapar en mycket djupare, starkare och bättre relation med dina tittare.

Filmproduktion – så skapar jag värde

Det finns många produktionsbolag, producenter och regissörer. Jag vill tro att min styrka ligger i själva historieberättandet. Att tydliggöra karaktärer, utmaningar och storylines. Att sortera bort allt som inte är relevant. Helt enkelt, att skapa en engagerande story som människor vill se.

Jag har jobbat med filmproduktion i stort sätt hela mitt yrkesliv. En majoritet av min erfarenhet har jag samlat på mig på Sveriges Television i Stockholm som reporter och producent. Under rätt många år hade jag förmånen att resa runt i världen och göra reportage för framför allt SVT sport.

Sedan 2011 jobbar jag i huvudsak med att hjälpa företag och organisationer med deras kommunikation och storytelling.

Kontakt med Mattias Brännholm får du enklast via sajten.

PORTFÖLJ

Hör av dig

Om du har lite högre ambitionsnivå än att bara ”göra en film” föreslår jag att du hör av dig. Då kan vi diskutera vilken story du vill ha berättade, för vem och varför? Du kommer snart upptäcka att det krävs lite mer än bara en kamera för att göra en bra film. Det krävs att man kan berätta en story.

Fyll i formuläret nedan. Eller ring på 08-6270600. Det går till min mobil,

Ser fram emot att höra i från dig!