Image Alt

Marknadsföringskonsult

MARKNADSFÖRINGSKONSULT

Agil lösning. Köp fast antal timmar per månad. Du fokuserar på kärnverksamheten.

Content production

Sociala Medier-annonsering (SMM)

Publicering & spridning

Pay Per Click-annonsering (PPC)

On-page SEO (SEO)

E-postmarknadsföring

Konverteringsoptimering (CRO)

Lead scoring

De flesta företagsledare vill fokusera på kärnverksamheten. På produktutveckling och nya affärer. De förstår att det finns möjligheter med hemsidan, google och sociala medier. Men de hinner inte riktigt med det.

Som marknadsföringskonsult tar jag hand om er digitala närvaron.

Jag jobbar agilt. Ibland behövs det SEO. Ibland digital strategi. En annan gång producera en film. Eller skriva en artikel. Jag gör det er digitala marknadsföring behöver mest i varje givet ögonblick.

SEO + CONTENT = SANT

Min bakgrund som journalist och filmmakare är styrkan i mitt erbjudande. 80 procent av det löpande arbetet med att driva en modern sajt är kopplat till redaktionellt innehåll. Att planera, producera, publiceras och sprida bra innehåll. Det är här så många som inte förstår helheten går fel. Det är ord och innehåll som skapar affärer.

Det löpande digitala arbetet på en fungerade sajt är såklart också viktigt – men det är relativt begränsat. Jag har utbildat mig inom det digitala. Har uppdaterade kunskaper och ett helikopterperspektiv av helheten. Räcker inte det har jag ett nätverk av digitala experter. Det fundamentala är att du inte ska behöva oroa dig för din sajt.

marknadsföringskonsult

DIGITAL STRATEG

Hur ska jag som företagsledare med så mycket annat att tänka på hinna sätta mig in i det digitala möjligheterna? Vad ska mitt företag fokusera på?

Som digital strateg sätter jag mig in i ert företags unika situation och värderingar. Baserat på era affärsmål och processer ritar jag upp en karta på hur ni ska ta er från ert nuvarande läge till ert önskade läge.

Uppdraget kan vara begränsat att ta fram en digital strategi. Eller att projektleda implementeringen av strategin. Eller vara ett litet löpande uppdrag som bollplank till vd, marknadschef och andra beslutsfattare.

EXTERN MARKNADSAVDELNING

Jag driver din sajt redaktionellt och digitalt. Kärnverksamheten är att producera, publicera och sprida bra redaktionellt innehåll.

Jag tar också ansvar för sökmotoroptimeringen (SEO), sökmotorannonseringen (SEM), annonseringen i sociala medier (SMM) och epost-annonseringen.

Ett fast löpande avtal med ett förutbestämt antal timmar i månaden. Perfekt för det mindre företaget som inte har råd med en hel marknadsavdelning men som ändå vill synas.

Digital strategi är fundamentalt för alla bolag i dag. Det är ett komplext uppdrag att förstå helheten, från affärsidé till google och sociala medier till marketing automation och redaktionellt innehåll. Som i slutändan resulterar i ökade intäkter för bolaget.

CASE: MARKNADSFÖRINGSKONSULT

Black Mountain Golf Club

Under två år ansvarade jag för Black Mountain Golf Clubs digitala marknadskommunikation. Det övergripande syftet var att generera fler leads intresserade av att bli medlemmar och köpa boende på Black Mountain.

Uppdraget inkluderade att  producera och publicera innehåll (såväl text och bild som film), ansvara för Facebook annonsering, sätt upp och övervaka inbound marketing och lead scoring-flödet samt on page-SEO.

Uppdraget innefattade att jobba med såväl lokala leverantörer som webbyrån som byggt sidan.

Det var ett uppdrag med en fast löpande ersättning. Uppstartsfasen av projekt var under en kortare period på nästan 75%. Det löpande uppdraget var på ca 30%.

Mattias Brännholm har skrivit en e-book om grunderna i digital marknadsföring.

LADDA NER MIN E-BOOK GRATIS!

Ladda gärna ner min kostnadsfria e-book om hur allting hänger samman med digital marknadsföring. Den tar inte mer än 30 minuter att läsa  – men kan förändra ditt bolags digitala affärer.

Kontakta mig om du vill synas bättre digitalt!

Vill du synas bättre på Google, ha bättre närvaro i sociala medier, konvertera bättre på sajten och inte skrämma iväg dina leads utan istället konvertera dom till kunder?

Hör av dig i så fall så kan vi prata digital strategi och marknadsföring.

Enklaste är om du fyller i formen nedan. Mailet går rakt ner i min mobil.

Du kan också ringa på 08-627 06 00.