Image Alt

Marknadsföringskonsult

MARKNADSFÖRINGSKONSULT

Köp fast antal timmar per månad. Du fokuserar på kärnverksamheten.

Content production

Publicering & spridning

On-page SEO

sökmotorannonsering (SEM)

social medierannonsering (SMM)

konverteringsoptimering (CRO)

e-postmarknadsföring (marketing automation)

lead scoring

De flesta företagsledare vill fokusera på kärnverksamheten. På produktutveckling och nya affärer. De förstår att det finns möjligheter med hemsidan, google och sociala medier. Men de hinner inte riktigt med det.

Som marknadsföringskonsult tar jag hand om den digitala närvaron.

TJÄNSTER

Din spontana reaktion är nu kanske: Men jobbar inte du som journalist och filmmakare? Det är just min bakgrund som är styrkan i mitt erbjudande. 

80 procent av det löpande arbetet med att driva en modern sajt är kopplat till redaktionellt innehåll. Att planera, producera, publiceras och sprida bra innehåll. Det är här så många som inte förstår helheten går fel. Det är ord och innehåll som skapar affärer.

Det löpande digitala arbetet på en fungerade sajt är viktigt – men det är relativt begränsat. Det fundamentala digitala kan jag. Räcker inte det har jag ett nätverk av digitala experter. Ska du lyckas digitalt ska det löpande fokuset ligga på innehållet och hur det driver affärer. Content is king.

marknadsföringskonsult

EXTERN MARKNADSAVDELNING

Jag driver din sajt redaktionellt och digitalt. Kärnverksamheten är att producera, publicera och sprida bra redaktionellt innehåll.

Jag tar också ansvar för sökmotoroptimeringen (SEO), sökmotorannonseringen (SEM), annonseringen i sociala medier (SEM) och epost-annonseringen.

Ett fast löpande avtal med ett förutbestämt antal timmar i månaden.

DIGITAL STRATEG

Effektiv digital närvaro börjar med ett tydligt affärsmål. Som digital strateg ritar jag upp en karta på hur ni ska ta er från ert nuvarande läge till ert önskade läge.

Då möjligheterna med digital närvaro är så många och omständigheterna är så unika för varje företag är det absolut nödvändigt att ha en digital strategi för att vara effektiv.

Uppdraget kan vara begränsat att ta fram en digital strategi. Eller att projektleda implementeringen av strategin. Eller vara ett litet löpande uppdrag som bollplank till vd, marknadschef och andra beslutsfattare.

marknadsföringskonsult
Mattias Brännholm har skrivit en e-book om grunderna i digital marknadsföring.

LADDA NER MIN E-BOOK GRATIS!

Ladda gärna ner min kostnadsfria e-book om hur allting hänger samman med digital marknadsföring. Den tar inte mer än 30 minuter att läsa  – men kan förändra ditt bolags digitala affärer.

Kontakta mig om du har frågor om din digitala strategi!

Vill du synas bättre på Google, ha bättre närvaro i sociala medier, konvertera bättre på sajten och inte skrämma iväg dina leads utan istället konvertera dom till kunder?

Hör av dig i så fall så kan vi prata digital strategi!

Enklaste är om du fyller i formen nedan. Mailet går rakt ner i min mobil.

Du kan också ringa på 08-627 06 00.